WorldCyberGames 2009

Avui comença la World Cyber games 2009 (a partir d’ara WCG09). De fet, en el moment de la publicació d’aquest post, segurament ja s’haurà celebrat la cerimònia d’inauguració i el primer partit ja s’haurà disputat.

Per qui no sàpiguen què son els WCG:

Els World Cyber Games (WCG) son un esdeveniment internacional d’esports electrònics operat per la companyia coreana World Cyber Games Inc. i el suport de Samsung i, des de 2006, de Microsoft.  El lema oficial dels WCG és “més enllà del joc” (“Beyond the game” en l’original), que és també el títol d’un documental es centra en una rivalitat llegendària als WCG (entre 2 jugadors koreans). Els World Cyber Games es van crear el 2000, però el primer festival es va celebrar el 2001. El festival està influenciat pels Jocs Olímpics amb un poble per als competidors i des de 2004 es realitza en una seu diferent cada any.

WCG és el festival més gran de jocs i se celebra un cop l’any. Cada país participant durà a terme les rondes preliminars abans d’enviar els millors jugadors que els representaran en aquest important esdeveniment. Més de 700 jugadors procedents de més de 70 països es van enfrontar a Seattle, 2007.

És un esdeveniment que es retransmet per televisió a molts països (Spike TV en té els drets) tot i que a aqui encara no ho podem veure si no és per internet.

 

Ara que ja sabeu més o menys que són, us mostro el video promocional d’aquest any:

 

En posteriors entrades us parlaré més profundament dels esports electronics i el seu desenvolupament a les diferents societats.

Teniu en ment, que a països com Korea del Sud, l’Starcraft 8si, aquell joc que jugavem fa 10 anys) és esport nacional (com aqui el futbol)

 

 

 

Anuncios
Published in: on noviembre 11, 2009 at 4:34 pm  Dejar un comentario  

The URI to TrackBack this entry is: https://klarensan.wordpress.com/2009/11/11/worldcybergames-2009/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: